Camping Ideer

De Beste Campingrådene Alle Bobiler Burde Vite

Det nåværende økonomiske klimaet gjør det vanskelig for flertallet av familiene å rettferdiggjøre å bruke store penger på en familieferie. Som et resultat velger flere og flere familier nå å reise på campingferie. I denne artikkelen skal vi presentere deg noen tips som hjelper deg å planlegge det ultimate campingeventyret.

De store, fargerike oppbevaringsbøttene i plast er gode steder å lagre og organisere alt av campingutstyr. Mens du er hjemme, må du ha den i et skap eller i garasjen, og legg den i bagasjerommet rett før du drar på campingturen. Det skal holde alt lufttett, tørt og lett tilgjengelig.

Undersøk alle potensielle campingplasser godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre ikke har det. Det er til og med noen få campingplasser som er ganske fancy, med minigolfspill eller vannparker på stedet. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn det ut på forhånd slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Du må opprettholde rensligheten mens du er på camping. Noen ganger er god hygiene vanskelig når du camping, men du kan holde deg ren. En flaske hånddesinfeksjonsmiddel er utmerket å ha, slik at du kan rengjøre hendene før du spiser. Du kan også bruke sprit på områder som ikke er følsomme i kroppen din. En mild bionedbrytbar såpe og en svamp kan brukes til å ta mini-bad når vannressursene er lave.

Gjør alt du trenger klar til måltidene dine før du kommer til campingplassen. Hvis du bare camping i noen dager, bør denne første turen til butikken være alt du trenger å gjøre. Lagre på ikke -bedervelige varer også. Du vil ikke at du eller dine familiemedlemmer skal være sultne på turen.

Pakk ekstra lommelykter og batterier. Det kan bli ganske mørkt om natten, vekk fra alle bylysene. En lyskilde er veldig viktig. Ta med noen ekstra lommelykter for sikkerhets skyld. Pass på at du også pakker ekstra batterier. En lyskilde er noe du ikke vil finne deg selv uten.

Kryssforurensning er ikke et problem som bare påvirker folk som lager mat hjemme. Når du lager mat utendørs, må du fortsatt bekymre deg for ikke å bruke det samme skjærebrettet til å skjære kjøtt som du gjør for å kutte andre matvarer. Hvis du bare har ett brett, bruk begge sider.

Sørg for å velge riktig sted for din campingopplevelse. Campingplassen kan gjøre eller ødelegge turen. Prøv å velge et nettsted som ikke er for langt unna hjelp hvis du trenger det. Velg et sted som er flatt og noe bortsett fra trær. Du vil ha et sted som er langt fra critters og nær bistand.

Som tidligere nevnt må flere og flere familier nå avstå fra tradisjonelle familieferier på grunn av økonomiske begrensninger og i stedet velge grunnleggende campingturer til det store ute. Forhåpentligvis, etter å ha lest denne artikkelen, føler du deg klar til å planlegge det ultimate campingeventyret som du og din familie vil kunne huske for livet.

Camping På Den Enkle Måten

Back To Top