Camping Ideer

Ikke Gå Glipp Av Dette Campingrådet! Les Før Du Drar

Hvis du liker det store utendørs, mor natur og lukten av frisk luft, vil ingenting glede deg mer enn en fin campingtur. Men det er noen ting du trenger å vite om camping før du reiser. Denne artikkelen gir deg de beste campingtipsene rundt.

For å øke soveopplevelsen mens du camping, ta med en pute som du kan legge under soveposen. Denne puten fungerer som en barriere mellom deg og den harde bakken der kvister og treknuter kan forårsake merkelige soveforhold. Hvis en pute ikke er praktisk, ta med noen ekstra tepper som du kan brette over på deg selv for å lage en pute.

En stor bekymring for mange mennesker som går på camping er insektene. Ikke bli sittende fast i midten av ingensteds uten å ha en slags insektmiddel. Sjekk omgivelsene dine før du setter opp leir for hvepsreir eller maurbakker som kan forårsake problemer. Bruk lange bukser og langermede når det er mulig, og inspiser deg selv for flått av og til.

Unngå dyreliv du kan komme i kontakt med. Bjørner har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker har de vært kjent for å rive opp bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem på mange campingplasser. De er ikke bare smarte og kan enkelt få tilgang til matvarene dine, men de kan også bære sykdom.

Hvis du er på camping og været begynner å stige betydelig, kan du fortelle kjølerne du har med deg og legge dem et sted i skyggen. Det vil også hjelpe å holde dem dekket med en slags presenning. Dette vil holde temperaturen inne i kjøleren fra å stige for mye.

Når du skal på camping, kan du prøve å kjøpe ting som ikke er lett bedervelige. Det er ingen kjøleskap i naturen, så alt du tar med må holdes i orden. Du kan sikkert ta med deg en kjøler for å putte mat i, men kjøleren vil bli lagt til masse på turen. Gjør derfor en innsats for å ta med mer ikke-bedervelig mat enn forgjengelig.

Camping høres ofte ut som mye moro, og det er; men det krever litt spesiell forberedelse. Før du går på camping for første gang, må du kontrollere at du har forsket på telt, mat og dyreliv. Det kan gjøre forskjellen mellom en flott tur og en farlig.

Ta med deg et lommetørkle eller en bandanna. Det lille tøystykket kan bli en gryteholder, en pose, en blotter eller et håndkle. Som du kan se, kan et lommetørkle tjene mange forskjellige formål på en campingtur.

Tørketrommel lo kan gjøre stor tenning for å lage bål. Samle lo i tørketrommelen og oppbevar den i en pose noen uker før du går på camping for å forberede deg på dette. Plasser en pose i nærheten av tørketrommelen, og stapp lo fra tørketrommelens filter i posen hver gang den er full. Når du er klar til å dra på reisen, er det bare å pakke med deg lo med tenn.

Avslutningsvis er det å reise på campingtur noe for deg, hvis du liker å være utendørs. Men det er avgjørende at du er godt forberedt på turen hvis du vil ha det bra. Tipsene denne artikkelen har gitt deg kan brukes til å hjelpe deg med å få den beste campingturen noensinne.

Camping På Den Enkle Måten

Back To Top